Return to site

Få skøn firmamassage hos os - dybere velvære og trivsel for medarbejdere

 

Saga Massage tilbyder firmaer i Københavnsområdet en professionel massageordning. Med vores førsteklasses firmamassage sættes der fokus på medarbejdernes trivsel, velvære og forebyggelse af skader og spændinger.

En fast massageordning med Saga Massage er et stærkt sundhedstiltag, der giver gladere og sundere medarbejdere. Firmamassagen udføres af vores dygtige fysiurgiske massører, der kommer ud til firmaer overalt i Københavnsområdet.

Skriv til os på mail@sagamassage.dk og få et uforpligtende tilbud på firmamassage til jeres virksomhed.

Firmamassage forebygger og afhjælper arbejdsrelaterede skader

En massageordning er til stor glæde og gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, uanset om der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller hårdt fysisk arbejde. Arbejdsrelaterede skader eller stress i bestemte dele af kroppen kan hurtigt opstå, når vi gentager de samme, ensidige bevægelser dag efter dag. På samme måde kan en hektisk hverdag sætte sine spor i kroppen.

Massagen forebygger og afhjælper:

  • Spændinger i kroppen
  • Stress
  • Rygsmerter
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Myoser
  • Overbelastede muskler
  • Musearm

Skræddersyet massageordning tilpasset jeres arbejdsdag

Sammen med jer aftaler vi et interval, hvor vores massører kommer til jer og yder professionel massage til jeres medarbejdere.

Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af hvad der passer jer bedst. 

Vi sammensætter firmamassagen efter behov

Med en Saga Massage massageordning er der flere muligheder. Om massagen eksempelvis skal trækkes over bruttolønsordningen, om der er delvis selvbetaling eller fuld firmabetaling.

Træk din massageordning fra i skat

Du har som arbejdsgiver nogle skattefordele ved etablering af en sundhedsordning eller massageordning. Læs evt. mere om fordelene her.

Professionelle massører

Vores massører, der kommer ud til din virksomhed, er alle eksaminerede massører, hvilket er jeres sikkerhed for højt fagligt niveau og kompetence.

Skriv til mail@sagamassage.dk og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi bedst får sammensat en firmamassageordning eller sundhedsordning, som giver dine medarbejdere større overskud i hverdagen og minimerer risiko for stress og spændinger i kroppen.