Return to site

Saga Massage i Lyngby søger dygtige massører og kropsterapeuter

Vi udvider Saga Massage fra efteråret 2023 med nye, lækre lokaler i Lyngby (Bagsværdvej 72B) og leder derfor efter talentfulde massører / kropsbehandlere, der vil være med på den fedeste rejse i et nyskabende og inspirerende miljø.

Vi kan som udgangspunkt tilbyde 1-2 faste dage om ugen med mulighed for aften- og weekendvagter. Vi er meget fleksible ift. planlægning af vagter, så det passer ind i dit liv.

Konkurrencedygtig løn efter aftale.

Du skal have styr på din professionelle værktøjskasse og elske at hjælpe mennesker med dine fantastiske behandlinger, empati, indlevelsesevne og gode energi. Du kan være et nyt talent under uddannelse eller du kan have mange års behandler-erfaring i baggagen. Det mest afgørende er at du er det helt rette match, der kan leve op til Saga Massage's høje kvalitet og stærke renommé.

Vi har høje ambitioner og er bl.a. i færd med at planlægge nye koncepter og partnersamarbejde (hold, forløb, workshops, retreats, mv), som du kan være med til at forme og være en vigtig del af.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os hurtigst muligt din ansøgning for at komme i betragtning til et job hos os.

Send venligst din ansøgning til jon@sagamassage.dk

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK